Έξοδα αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων καφέ, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την ACS Courier, βασίζοντας αυτήν την επιλογή μας σε τέσσερις βασικούς παράγοντες.

  • Αξιοπιστία
  • Ταχύτητα
  • Χαμηλές τιμές
  • Παρεχόμενες υπηρεσίες

Η αποστολή των προϊόντων καφέ που έχετε παραγγείλει γίνεται εντός 24 ωρών (μία εργάσιμη ημέρα), από την παραλαβή της πληρωμής στον λογαριασμό PAYPAL που διατηρούμε ή στον τραπεζικό μας λογαριασμό, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Το 95% των αποστολών μας παραδίδεται στους πελάτες μας εντός 24 ωρών (μία εργάσιμη ημέρα) από την στιγμή αποστολής, εκτός και αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Αναλυτικά, τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας* είναι τα παρακάτω:

Για κάθε παραγγελία έως δύο (2) κιλά**: 2,30 €

Για κάθε επιπλέον κιλό (πέραν των δύο): 0,80 € (ηπειρωτική χώρα)
  1,00 € (νησιωτική χώρα)

Η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2,00 €.

Τα παραπάνω έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Για αποστολές στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, επικοινωνήστε μαζί μας για ακόμη πιο χαμηλά έξοδα αποστολής.

Μπορείτε, φυσικά, εάν το επιθυμείτε, να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας, δωρεάν.

*Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται σε τοποθεσίες όπου υπάρχει και λειτουργεί κατάστημα της ACS. Για τοποθεσίες εκτός της έδρας των καταστημάτων ACS είναι πιθανό να  υπάρξουν αυξημένα κόστη αποστολής στην περίπτωση που αυτές θεωρούνται από την ACS ως δυσπρόσιτες περιοχές.
Αν η διεύθυνσή σας  είναι δυσπρόσιτη περιοχή, θα ενημερωθείτε από μας τηλεφωνικά ή με email για το κόστος αποστολής.
**Παρακαλούμε σημειώστε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογισμού εξόδων αποστολής υπολογίζει το κόστος αποστολής με βάση το βάρος των προϊόντων ενώ η ACS σε περιπτώσεις που η αποστολή περιλαμβάνει προϊόντα με αναλογικά μεγάλο όγκο για το βάρος τους (ταμπλέτες καφέ, κάψουλες κτλ.), χρεώνει την αποστολή ογκομετρικά. 
Το ογκομετρικό βάρος ορίζεται ως (μήκος x πλάτος x ύψος) σε εκατοστά / 5000. Για παράδειγμα, ένα δέμα με διαστάσεις 30cm x 40 cmx 20 cm και βάρος 3 κιλά έχει ογκομετρικό βάρος (30 x 40 x 20) / 5000 = 4.8 κιλά, και θα αποσταλεί με χρέωση βάρους 5 κιλών (ο επόμενος ακέραιος αριθμός κιλών).
Ως εκ τούτου η στάνταρ χρέωση των 2,30€ (προ ΦΠΑ - χωρίς αντικαταβολή) αναφέρεται σε αποστολή 2 κιλών καφέ σε κόκκο ή 4-5 συσκευασιών με μερίδες καφέ αναλόγως του προϊόντος.
Σε περίπτωση παραγγελίας που περιλαμβάνει ταμπλέτες ή κάψουλες θα ενημερωθείτε αναλυτικά από μας τηλεφωνικά ή με email για το κόστος αποστολής.